aurinkosuoja

aurinkosuoja

Koska siististi syy ja ei kun täplät ja rypyt suojakerroin, tämä kausi on varottava, että vähitellen aurinko vahvistuu. Miten nämä toimenpiteet, älä et älä auringonpolttamia. Haluavat kuvattu ennen puheenvuoroaan lisätietoja suojakerroin on, eli onko auringon polttama syystä tapahdu. Eikö olisi paljon ihmisiä, jotka ajattelevat, että rusketus tekijä, joka kylpi valossa auringon paljon. Ei ole suhdetta tuon auringonpolttamia ja auringon valo on tosiasia. Valo on myös heikko talvella tai pilvisinä päivinä päivä on, että se on hyvin tiedossa, että auringonpolttama kuten hiihto ja lumilautailu. Palamaan auringossa, vaikka päivä auringon valo on heikko samea, koska asia, joka aiheuttaa auringon polttama ultraviolettisäteilyltä. Miten auringon ja kylpee paljon ultraviolettisäteet, ultraviolettivaloa on eräänlainen auringonvaloa sekä aurinkoista päivää, se sanoi, että kylpee jopa pilvinen päivä. Koska iho on helpompi kuivata rusketus liikaa, auringon polttama ei ole hyväksi iholle. Edistää ihon vanhenemista seurauksena todennäköisempää tulla kuten iän paikkoja ja ryppyjä. Koska auringon polttama on joskus vastuussa aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten ihosyöpä, auringon polttama on mitä haluat, että vältetään ihon. Kun kausi on lähellä kesällä, me tulemme puhumaan suojakerroin siellä täällä. Suositeltava Nanoha, kuuma kausi on tietysti on aina auringonpolttama toimenpiteitä koko vuoden.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!