Hoidettu Photofacial

Hoidettu Photofacial

Tiesitkö koska Photofacial hoitoa. Hoito Photofacial, ihonhoitotuotteet mukaiset menetelmät tekniikan valoa. Vuoteen Photofacial hoitoa, se voidaan tehdä huomaamattomat täplät ja pisamia tehty ihoa. Will Millainen hoito on Photofacial. In Photofacial hoito, säteilyttämällä läpi erityinen suodatin iholle, se on alkuperäinen valkoinen iho. Melaniinin pigmentti tuhoutuu valoa, se on, mitä se on aktiivisesti funktio muodostetaan alla olevan kollageenin elastisuuden ja tuoreus ihon. Koska itse hoitoa on pian ohi, ei ole vahvempi ärsyttää ihoa. Koska vähemmän aikaa hoidon rauhoittaa ihoa, on myös mahdollista pestä välittömästi monipuolistaa ja kasvot. Koska valo Photofacial jossa mustaa melaniinipigmenttiä toimii, on myös ominaista ei vahingoita ihoa osan ei melaniinipigmenttiä. Täplät ja pisamia, jotka saivat valossa Photofacial voisi tulla tummuminen, joskus rupi. Tämä johtuu siitä, että toiminnan Photofacial. Joten otat muutaman päivän, ei tarkoita asioita, kuten murehtia. Photofacial hoito, on myös vaikutusta laajentaa kapillaareja, jotka aiheuttavat esimerkiksi punakka.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!