Hyviä raaka-aineita ja täydentää krapula ja maksan

Hyviä raaka-aineita ja täydentää krapula ja maksan

Krapula ja maksassa on syvä suhde, mutta mielestäni on hyvä täydentää. Juoda ole täysin määritelty muutoin on, tai ei olisi siellä, kun tiesi, että tehoavat seuraavana päivänä ja juominen. Mistä poistaa väsymystä maksan, joka on kertynyt täydentää, voit aloittaa krapula toimenpiteitä. Hajotetaan maksassa, on sisältämä alkoholi juoma. Ensinnäkin alkoholia kutsutaan olla ainetta nimeltä erittäin myrkyllinen asetaldehydiä. Jos aktiivisesti maksan työntekijät, tasaisesti asetaldehydi sanotaan hajotetaan vettä ja hiilidioksidia. Asetaldehydi tapauksessa riittävän maksa ei toimi on, että tuntuu aiheuttamassa, päänsärky ja pahoinvointi. Jos päädyit krapula, tutustu nesteytyksestä Ensinnäkin ennen täydentää. Paha mieli on, mutta luulisi että se olisi lisääntyy ja juoda vettä, kun pahoinvointi, on todennäköisesti kuivattu on siellä pidettävä täydentymään kosteutta. Tehokkaasti täydentää edistää hajoaminen asetaldehydin on kysteiini, joka on eräänlainen aminohappo. Kun kyseessä on lieveaikatilassa että maksan toiminnan keskittyy alkoholin hajoaminen, tarpeeksi muuta aineenvaihdunta ei suoriteta. Koska on väsynyt helppo todeta, kuten lisämaksut sitruunahappoa täydentää ja B-vitamiinia ei vain maksa, väsymys elpyminen komponentti myös kokeillaan, koska siellä on vaikutusta.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!