Liikuntaa kiristäminen vatsan

Liikuntaa kiristäminen vatsan

On harjoituksia, mikä on tehokas, jotta kiristää vatsan. Hip kiertoliike ja, reidet ylös-alas liikettä, liike käyttää vatsalihakset, on käyttää vatsasi kiristämällä vaikutus voidaan saada. Tai ei enää jatkaa, kun ei ymmärtää merkityksen jatkumisen, jotkut ihmiset lopettaisivat mieleen julkisuuteen. Harjoituksessa kiristää vatsa on, ja se tehdään pystyasennossa, kuten suoritetaan istunnossa, on monia asioita. Harjoitus toteutetaan istuma-asennon, istuu tuolilla tapahtuu kiertämällä ylävartalon vasemmalle ja oikealle. Nopeampia toimia, asteittaisessa liikettä, joten voit kiristää vatsan, nyt hiljaa yrittää liikkua kehon. Vaikka sinulla on työpöytä, voit helposti, jos käyttää, että voit pysyä istuu tuolilla. Liike 20 kertaa vasemmalle ja oikealle, vastaavasti, 3-5 sarjaa tehdä ja kiristämällä vatsa vaikutus voidaan saavuttaa yhdessä päivässä. Harjoituksessa on myös niitä, jotka voivat pysyä pystyssä. Aseta molemmat kädet yläpuolella, voit kiristää vatsan liikkeen laajentaa kehon kallistamalla ylhäältä vasemmalle ja oikealle vyötäröstä. Ole tietoinen ympärillä vatsa ja kyljet, lisäävät tiukkenevan vaikutus, jos suoritetaan kuten käsi käsipaino ja vesipullo. Oikea 10 kertaa, saat kiristämällä vaikutus vatsan suorittamalla kolme kertaa liikettä 10 kertaa jäljellä päivässä. Kiristää vatsan tehokkaasti, on tärkeää työskennellä halu. Jos työskentelet liikunta, tietoinen tilasta, jossa mahassa kiristämistä vaikutus ja muoto-up on onnistunut, on tullut tärkeitä tai jotka edelleen päivittäin päämäärä.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!