Luotto-integroitu sähköisen rahan

Luotto-integroitu sähköisen rahan

Luotto on noin integroitu sähköistä rahaa. Mukavuutta sähköisen rahan viime vuosina on tullut yhä voimakkaammin. Erityisesti on luotto-integroitu elektronista rahaa, sanoi myös, että käteinen on tuskin tarvitaan. Jos näin ei ole, miten erilaisia ​​tai ei tiedetä selvästi luottokortteja ja sähköisen rahan sanotaan vielä. Sähköisen rahan, on niitä prepaid ja postpaid tyyppiä kutsutaan prepaid. Eroa luottokortilla, se sanoo, että on tällä alueella. Tai niin, että sähköisen rahan saatavilla matkapuhelimeen, käyttämällä sähköistä rahaa käyttää vaiheessa voit Speedy ostoksia. Icoca, PASMO, Suica, mutta on melko vanha sähköisen rahan kuten Edy, nämä kukaan oli käytetty kouluttaa tai ratkaisua väylän. Viime vuosina ostoksia-yhtiö johtavien hyväksyi myös sähköisen rahan, myös hyvin lisätä luotto-integroitu elektronista rahaa voidaan käyttää tapaus. Luotto-integroidut sähköisen rahan piirteitä, voi ladata sähköisen rahan on luottoa, että voitte molemmat yhdistelmä sähköisen rahan ja luottojen toimintoja. Luotto näyttää viittaavan joskus todennäköisesti ansaita hyödyntämällä integroidun sähköistä rahaa. Jotta nopea ja kannattava ostos, läsnäolo luotto-integroituja sähköisen rahan on erittäin hyödyllinen.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!