Menee ulos ja toimenpiteet, joilla estetään ultraviolettisäteilyä

Menee ulos ja toimenpiteet, joilla estetään ultraviolettisäteilyä

UV-säteily ympäri vuoden, olemme aina päässeet iholle. Vakaasti suorittaa ultraviolettisäteet ennaltaehkäisy, näyttää siltä, ​​ihmiset ovat usein haluavat suojella ihoa ultraviolettisäteilyltä. Olisi huolehdittava vain tehdä vähän veranta. Lisäksi sen pitäisi olla UV-suoja on lähellä ikkunaa, vaikka olet sisällä. Jos haluat tarpeeksi ennaltaehkäisyyn, on suositeltavaa kosmetiikkaa käyttää ultraviolettisäteet ehkäisyyn komponentti. Jos mahdollista, käyttötiheys kosmetiikan vähemmän, sinulla ei ole ainakin ne, jotka haluavat levätä ihoa. Koska ultraviolettivaloa jos päivä sataa vaimenee, kutsutaan myös se voi olla perusteellinen niin UV-suoja. Kuitenkin pilvistä ja päivä vahva ultraviolettisäteet odottamaton, sinun tulee kunnolla UV-suoja, kun ulos ulkona. Vuodenajasta riippumatta, kun menet ulos aurinkoisena päivänä on parempi ehkäistä mahdollisimman paljon ultraviolettisäteilyä, vahingoittaa ihoa saatat tarvita vähemmän. Talossa on vielä pieni lapsi, se on helppo Luulen kuin huono iholla ja käyttää UV-suoja kosmetiikkaa. Parasol on JV leikattu vaikutus, kuten leveälierinen visiiri estää auringonvalon, jossa UV-suoja tavaroihin ei toimenpiteitä ultraviolettisäteilyltä. Viime aikoina on myös myynyt erityinen elokuva, joka voi estää UV-säteiltä. Kun ikkunalasi käyttää tällaista UV-suoja tavaroita, se on myös mahdollista estää ultraviolettisäteilyltä tulemasta huoneeseen. Täplät ja rypyt että kasvu on iän, on viitattu myös ultraviolettivaloa, joka kylpee nuoret. Kuitenkin kohtalainen rusketuksen on myös tehokas terveyden edistämiseen. Se on UV-säteiltä, ​​jotka aiheuttavat monenlaisia ​​ongelmia liian saanut paljon ihossa, mutta älkäämme liioittele.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!