Miten ehkäistä ultraviolettisäteet kosmetiikka

Miten ehkäistä ultraviolettisäteet kosmetiikka

Auringonpolttama kun ottaa tunnustetaan, että laajentaa paikkoja ja ryppyjä, tehokkaisiin toimiin estääkseen ultraviolettisäteisiin On niitä, jotka eivät tiedä, mitä. UV että asia, joka ei ole silmin havaittavaa. Ready-to-punaiseksi kesällä meren, on auringon polttama. Kuten jotkut estää auringonpolttama aurinko öljyä, mutta yleensä anna vartija alas se pilvisellä säällä. Jos aurinkoinen päivä, se tuntuu helposti myös, että UV-valo on suuri. Määrä ultraviolettisäteily, joko aamulla tai illalla, kuinka paljon on määrä pilvet, ilmasto riippuu päivä, myös olemassa erilaisia ​​keinoja UV-suoja. Ensinnäkin ultraviolettisäteet vuodenajasta riippumatta tai sää, sillä on milloin tahansa päästä maahan. Kun menet rakennuksen ulkopuolella, jotkut ihmiset toimivat oletukseen, että se mitä vaikuttaa ultraviolettisäteet milloin tahansa. Jos olet haluat suojaavat ihoa UV-säteiltä, ​​näyttää siltä, ​​että aina UV suojavälineet kun menet ulos. Koska siellä on myös perusta ja säätiö kerma estää UV-säteiltä, ​​on myös tapa hyödyntää päivittäin meikkiä. Toisin aurinkovoidetta, kosmetiikkaa, kuten UV-suoja komponentti on iho jäljellä on pieni ja se on suunniteltu kiinnittää tunne olla kevyempi taakka on pieni. Näyttää siltä, ​​jotkut ihmiset, jotka käyttävät aurinkovoidetta ennen kuin meikkiä. Jotta vältettäisiin kuormitus ihosi on käyttää tehokasta kosmetiikkaa ultraviolettisäteet ennaltaehkäisyyn päivittäin, siellä on se etu, että ultraviolettisäteet voidaan estää.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!