Miten määritellä välimuistin rungon

Miten määritellä välimuistin rungon

Miten välimuistia runko ja tahtoa on määritettävä. Yleisesti näyttää siltä, ​​on olemassa joitakin asioita, joita ei ole liikaa tiedetään välimuistin tai luottokortilla. Määrittelymenetelmä lainanoton yläraja runko, välimuistin jne sanotaan, että tuntematon alue. Rajat ja ostokset käyttö runko välimuistin tapauksessa luottokortin, sinun täytyy olla varovainen, koska monissa tapauksissa, jotka on asetettu erikseen. Ostoksilla korot ja luottokortin korot välimuistia on erilainen myöskään ole harvinaista. Ensinnäkin et ehkä ole mielessä vähemmän määriä ostoksia ja välimuistiin. Jos laina haluttu määrä on yhtä suuri tai suurempi kuin 100000 jeniä, sanotaan, että siellä voi tulla evättiin laina on ollut yli välimuistin kehyksessä. Miten määritellään välimuistin kehyksen tai tulojen kuukaudessa on vakaa, vuositulot on jonkin verran ja päätetään tutkinnan. Kun rekisteröidyt välimuistia, on myös menetelmä, joka kertoo haluat rajoittaa määrää kuinka paljon. Vaikka välittää toivoa, ei takaa, että haluttu määrä heijastuu sellaisenaan. Se määrittää lainan määrän vain tutkinnan tuloksia. Ja ihmisiä, jotka heti siirron jälkeen ole toiminut pitkään nyt yhtiö, vuositulot on inhimillistä välimuistia kehystä ei myöskään kasva. Jos paljon välimuistia runko 50000 jeniä, näyttää siltä, ​​ei ole yhtä todennäköisesti liitetään alusta alkaen ajankohtana liikkeeseen luottokortin. Kun kyseessä on ihmisten ja opiskelijoiden että ehdottomasti ei ole tuloja, näyttää siltä ei ole välimuistin kehystä myös luottokortilla.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!