Muistiinpanoja aika ottaa täydentää foolihapon

Muistiinpanoja aika ottaa täydentää foolihapon

Syy sinun täytyy saanti kehon foolihappoa täydentää on, että komponentit että foolihappo tuhoutuu helposti valon tai veden, lämmön. Sekä foolihappoa oli sisältämä vihannekset, altistuksella, kun vesi leikata vihannekset, mutta koko 90% foolihappoa on menetetty. Foolihappo suoli voi imeytyä, olet myös vain 5 prosenttiosuutta, joka laittaa suuhun. Koska täydentää syödä suoraan, ei tarvitse huolehtia vähentää foolihappoa keskellä ruoanlaittoon. Lisäksi, koska se on pieni rakeinen helposti imeytyvät suolessa, absorptiotehokkuuden kutsutaan korkea. Pitämällä täydennetty foolihappoa lisäravinteet, voit välttää oireita foolihapon puutteesta hyväntekeväisyyteen. Toisaalta, se on varottava yliannostus. Vesiliukoinen foolihappoa, koska liian paljon juoda menisi ulos kehon ulkopuolelle liuotettiin virtsaan, sanotaan, että se on mielenrauhaa. Yliannostuksen oireita jopa nyt ei näytä olevan erityisesti noudatettava. Huomaa muuten ei sanoa ollenkaan tai halua maksa. Liian paljon foolihappoa, tai siellä, että viivästyttää löytö ei ole B12-vitamiinin, se tai absorption sinkkiä on huonontunut. Koska joskus aiheuttaa synnynnäisiä toissijaiseen haittavaikutuksia, se on mitä haluan sinun hoitaa, kun otetaan täydentää foolihapon.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!