Nuorentaminen kauneusleikkaus lääkettä käytettäessä

Nuorentaminen kauneusleikkaus lääkettä käytettäessä

Petit muotoiluun, sinun täytyy lisätä käyttäjän olevan aikoivat ottaa muun nuorentaminen muotoiluun. On olemassa erilaisia ​​tapoja nuorentaminen pistämään lääkkeen. Nuorentaminen muotoilu käytetään olla ihoa rypytön, on asia, jota kutsutaan Botox injektio. Euroopassa ja Yhdysvalloissa se näyttää on yli 10 vuoden kokemus. Botox, alun perin tehtiin uute Clostridium botulinumtoksiini komponentti. Botox on huume, jota käytetään myös sairaanhoidon, on ollut hoitoon huumeiden silmäluomen kouristukset ja kasvohalvaus. Botox on käytetty hoidossa hienhaju ja hyperhidroosissa. Käyttäen toksiini Clostridium botulinum, ettei toimiin sen varmistamiseksi, että lihas ei liiku, että työtä toimintaa lihas, joka aiheuttaa ryppyjä, on mekanismi poistamalla ryppyjä, jotka voivat olla iholla. Vuonna nuorentaminen muotoiluun Botox, asia, että on mahdollista poistaa ryppyjä, jotka voivat olla vaikutuksesta lihakseen. Poistamiseen ryppyjä käyttämällä Botox, silmiä, voidaan odottaa, että rypyt teki kulmakarvojen välissä, otsalle. Enää havaittavissa ryppyjä kolmesta neljä päivää sen jälkeen hoidon, on 1 vuosi myöhemmin 6 kuukautta kutsutaan vaikutus Botox pidetään yllä. Käsittelyaika voi myös olla helposti käsittelemällä noin 5 minuutista 10 minuuttia. Koska vain injektio, punoitus ja turvotus myös pieni, olisi suosittu syy voi olla myös välittömästi meikkiä. Botox vähemmän riskejä, kuten kipua, koska nuorentuminen muotoiluun voi vapaasti vastaanottaa, henkilö, joka saa tulee paljon tulevaisuudessa. Uudistumista kauneusleikkaus lääkettä käytettäessä menetelmää On monia asioita muille. Erilaisia ​​siellä käyttäen Kauneusleikkausten tekniikkaa, miksi ei yritä haastaa uudistumista.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!