Photofacial hoito ja laserhoito

Photofacial hoito ja laserhoito

Valo sovellettava iholle Photofacial hoidossa, millaista valoa, joka on luultavasti se. Hoidossa poistaa vaivaa valottaa iholle, se voi olla kohti laserhoito on tiedossa. Käytetyn valon Photofacial hoidon kannalta että IPL, on mitä eroaa laser. Se on lempeä valo, kuten kameran salama, kipu Photofacial kohtelu ei lähes takia. Ja lasersäde, joka on vasteellinen musta väriaine, valossa laserin, joka reagoi punainen väriaine, vaikuttaa musta melaniinin ja punainen kapillaareja. IPL tunnettu ovat myös yhdistää molemmat toimivat yhdessä. Siitä, mitä sanottiin, laserhoito ja Photofacial hoito, jotka voidaan erottaa. Kuten melaniinia ja hiusverisuonistoa on kohde, joka aiheuttaa ihon ongelmia, sijaitsevat pisteet, jotka voivat koskea säteilytetään paikantaa. Kun kyseessä on laserhoito, toimii myös laser kaikkeen ei ole iho, on olemassa vaara, huono iho. Jopa valottavat koko ihon, se on myös houkutteleva, että valo Photofacial vain silloin täplät ja pisamia toimii. Koska haittavaikutusten riski on erittäin pieni, se voidaan myös käyttää hoitoon säteilytetään valolla Photofacial koko kasvot. Kohtelu Photofacial, sen ei tarvitse johtaa lääkärin taitoa kuten laserhoito on vasemmalle ja oikealle.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!