Ruokavaliorajoitukset rebound helppoa

Ruokavaliorajoitukset rebound helppoa

Monet niistä, jotka ovat koskaan ollut dieetillä pääasiassa ruokavalio, sanoo, että on, että sinulla on rebound. Kaya oli dieetillä missään menettelyssä, on suhde palautetaan aterian alkuperäisen missään menettelyssä. Alunperin tarkoituksena on edistää terveyttä ja ruokavaliota, viittaa ponnisteluja, että standardi kehon painoa vähentämällä kehon painoa. Se, että rasva on mitä tapahtuu vuoteen, kuten ruokavalion ja päivittäinen elämäntapa. Tehokas ruokavalio, on tärkeää ymmärtää mekanismia lihoo. Ja periaatteessa vähemmän energiaa kulutetaan kuten liikuntaa kuin energia otetaan tavanomainen ruokavalio, liiallinen energiasisältö muutetaan, kuten rasvaa, se varastoituu elimistöön. Ruokavalio on, vähentämällä kalorien saanti, kaloreita kuin poltetut kalorit on pieni valtio, se on rohkaista kulutusta rasvaa. Lähestymistapa vähentää energian saannin tehdä ruokavalio ei ole on väärä. Kuitenkin ihminen on valtion kalori tarjonta on vähemmän jatkuu, remake itse elin, joka voi elää vähemmän kaloreita elintoimintoja. Vähentäminen kehon paino on pysäyttää ravinnosta, koska elimistö on tullut tottunut ruokavalion rajoituksia. Rebound tapahtuu, ja palauttamalla ateria määrä alkuperäisen, kun kehon kalori rajoitus on sovitettu, sillä kun ylimääräiset kalorit kasvaa. Kun ruokavalio äärimmäiset ruokavalion rajoituksia, sitä pidetään paljon todennäköisemmin rebound.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!