Se sisältää luoton integroitu elektronista rahaa

Se sisältää luoton integroitu elektronista rahaa

Ihmiset, joilla on integroitu kortti sähköisen rahan ja luottojen on yhä. Luottokortti on niin usein merkitty sähköinen rahaa toiminnolla. Sähköisen rahan myös hyvittää joitakin ihmisiä, jotka hyödyntävät ei ole niin paljon. Jos sähköistä rahaa on luotto-integroitu, voit ilman käteistä maksun useita näkökohtia. Luotto-integroitu sähköisen rahan, on kätevästi maksu on suoritettu yksinkertaisesti pitämällä oma kortti. The pitää rahat maksutta kun sähköisen rahan ratkaisu, ovat muodossa mennä läpi vähitellen. Suuri ostoksia luottokortilla, edullinen ostos on kuin tekemässä prepaid. Aiemmin Käteissuorituksista oli vastuussa menetelmää sähköisen rahan. Siinä vaiheessa kun luotto- ja sähköisen rahan on integroitunut, voit ladata luotolla. Funktio luottokortin, on viime vuosina ollut yhä laajentunut. Hyödyntämällä sähköistä rahaa tuli luotto-integroitu, vähän ostoksia voi myös suorittaa helposti huoneen lähikauppa. Mobiili lompakko matkapuhelimiin ja sähköisen rahan yhdistetään se on myös hyödyllistä. Luottokorttitapahtumana yhdellä kortilla, ja sähköisen rahan, myös kirjoittaa pankkikortilla ja erilaisia ​​toimintoja. Edes vähän ostoksilla, vaikka johdonmukainen ratkaisu, myös ATM toimintaa, se on kätevä olla kortteja.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!