Standardi paino ja ihannepainon tyyppi

Standardi paino ja ihannepainon tyyppi

Säilyttääkseen terveys on tärkeää hallintaan painon ja kehon tyyppi, mutta on vakio paino lähtökohta. Laskentamenetelmä määrittämiseksi standardin kehon paino BMI menetelmällä, on yleinen laskentamenetelmän standardin kehon painoa. BMI on, on kaava, joka on tarkoitus käyttää määrittämään standardin kehon painoa. Jos sinulla on laskelma BMI, painoraja on BMI22. Tilastollisesti, vähemmän todennäköisesti kaikkein korkea verenpaine ja hyperlipidemia ihmisiä BMI22, se on ollut vähemmän todennäköisesti maksan vajaatoiminta tai heikentynyt glukoosinsieto. Kehon rasvaprosentin, ei suoraan mukana lukuarvo BMI. Tämä käsite voidaan ajatella saman tuloksen riippumatta monista vähemmän lihasmassaa tulee ulos. Numero, joka ilmeni jo standardin kehon painoa ei ole tarkoitus, että standardi tyyppiä ja yhtäläinen. Koska rasva on kevyempi kuin lihas aine, vaikka standardi paino ja purenta, rasvaa paljon ihmisiä sanotaan olevan integroitua tyyppiä, jossa pullea vastaavalla määrällä. Ihmiset osuus lihas on suuri, joten painon tulee raskaampi pitkällä muodot jaetun rasvasta Monille se tuntuu helpolta ymmärtää väärin ja rasvaa. Ruumiin rakenne olisi Tavoitteena on, perustuu myös siihen ajatukseen, että jos haluan olla missä tahansa laitoksen tyyppi. Meillä on joitakin ihmisiä, jotka haluavat antaa kohtalainen lihas kaikkialla, mutta jotkut kuitenkin niille, jotka haluavat slim hoikka. Mieluiten ja etsimään suunnan yksilön tyyppi standardiajovalaisimena painon ja ihanteita näyttää tekee eron.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!