Suojakerroin ja miten

Suojakerroin ja miten

Ihmiset, jotka ajattelevat aurinkovoidetta kerma, mielestäni meillä on paljon sanottavaa ja suojakerroin. Kuten aurinkovoidetta toimenpiteitä, haluan varoittaa käytettäessä kerma on indeksi sanoa, että SPF ja PA. Sano SPF on, että indeksin estää ultraviolettisäteitä aallonpituuden väliaineen. Koska PA että indeksin estää UV-säteet sama kuin pitkän aallonpituuden. Lyhyellä, keskipitkällä on pitkä ja kolme pituudet on aallonpituus ultraviolettivaloa. Kaksi ultraviolettisäteet keskipitkän ja pitkän on mitä vaikutus meihin on sanottu olevan. Kun ostat aurinkovoidetta, nyt ostaa tarkistaa SPF ja PA. Koska minulla ei ole aurinkovoidetta on vahva ja yksi päivä sanoa hiki, sillä ei ole vaikutusta vain maalata kun menet ulos aamulla. Vaikka että elämä ei yleensä mennä veteen, kuten meri, se on korjata suositella Nanoha yksi on kaksi kerrosta. Ei vain maalata aurinkovoidetta, päivänvarjo, hyödyntämällä hattu, pienetkin kohteita, kuten aurinkolasit, on toimenpiteiden rusketuksen. Me pyritään myös estämään ultraviolettisäteet Kun valitset laajan tyyppi kaulus, joka on yksi tärkeimmistä suojakerroin joka suojaa esimerkiksi päänahan ja hiusten, erityisesti hattu. Aurinkolasit Yritä valita yksi, joka on, kuten UV-Cut-toiminto. Että silmät vaikuttaa myös ultraviolettisäteet, olemme, olemme yleensä mitä sinun ei tarvitse huolehtia liikaa. UV koskaan sanoisi eikä hyvä silmille. Valitessaan aurinkolasit, varmista, onko UV-Cut-toiminto haluan sinun tiukasti suojakerroin.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!