Syy kohteita ja ikävyys

Syy kohteita ja ikävyys

Se tulee tilaan, että tahrat ja ikävyys ovat huolissaan, koska melaniinipigmenttiä, joka syntyy iho on talletettu. Melaniinipigmenttiä suojella soluja ihon, mitä syntyy ärsyke, kuten ultraviolettisäteilyltä. Oltuaan tietyn ajan iholle, se on mitä muuten melaniinipigmenttiä katoaa purkautuu aineenvaihduntaan ihon ulkopuolelle ruumiin. Mutta kun ylimääräinen melaniinia on tuotettu, se pysyy iholla, koska ei voi pysyä päästöjen aineenvaihduntaan. Tahrat ja on syynä ikävyys. Johtuen tulehdusta ja ultraviolettisäteilyltä vaikutuksesta ihon pitkän ajan kuluessa, se näyttää olevan melaniinin ylituotantoa on syyn narisevia ja ikävyys. Huonommin akne ja ihottuma, kutsutaan väriaine tahra ja tylsä ​​joskus muodostama laskeuma. Vanha iho, kuiva ja lasku ihon aineenvaihduntaa vanhusten, kutsutaan vähemmän todennäköisesti purkaudu huono verenkierto. Joskus on tapana jäädä on melaniinipigmenttiä. Tai tehden altis iho vaikutuksia UV-säteilyä ja kuivuus herkistynyt, on tapaus, jossa ylituotantoa melaniinia vaikutuksen alaisena naishormoneja suoritetaan parhaillaan tai fysiologisen raskauden aikana. Lisäksi laskeuman melaniinipigmentin, tai on menettänyt tunteen avoimuuden sarveiskerroksessa on paksumpi, koska se on sameaa veri virtaa kapillaarien läpi verenkiertoon vika, tapahtuu tylsä. Erot jokaisen koska se värjää ja ikävyys toimenpiteitä riippuen aiheuttaa, miksi ei yritä käynnistää Ensinnäkin, josta tutustua tilaan ja aiheuttaa ihonsa.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!