Tahrat ja ikävyys aiheuttama seniiliplakkeihin väriaine

Tahrat ja ikävyys aiheuttama seniiliplakkeihin väriaine

Joissakin tapauksissa henkilöllisyys tahrat ja ikävyys, näyttää olevan seniili pigmentti joukkue. Tahroja ja ikävyys voi olla myöhään 20: n 30-luvulla ihmisiä ja varhaisen ihmisiä, se tulee, jonka nimi seniili, mutta siellä on myös nuoria. 40s on 60% ihmisistä, on iso juttu vaikuttaa siltä, ​​että asia on tehtävä muutaman senttimetrin. Syy seniiliplakkien väriaine on vaikutusta ultraviolettisäteet vuoksi vuosien kertymistä. Niin sanotusti, se heikensi tuma solun vaikutuksen alaisena ultraviolettisäteet 5 vuodesta 20 vuotta sitten liiallisesti tuottaa melaniinipigmenttiä on normi. Tämä ei tarkoita, että suora syy, se vanhenee. Vahvat ja ihmiset, joka on ollut vuodesta olin nuori day-to-day työ ja urheilu ultraviolettivalossa, kutsutaan mahdollista heikko henkilö alunperin ultraviolettisäteilyä, joka oli ollut reilun nahaton ihoa. On monia mahdollisuuksia ultraviolettisäteille eli tölkki tahrat ja ikävyy