Tahrat ja ikävyys aiheuttama seniiliplakkeihin väriaine

Tahrat ja ikävyys aiheuttama seniiliplakkeihin väriaine

Joissakin tapauksissa henkilöllisyys tahrat ja ikävyys, näyttää olevan seniili pigmentti joukkue. Tahroja ja ikävyys voi olla myöhään 20: n 30-luvulla ihmisiä ja varhaisen ihmisiä, se tulee, jonka nimi seniili, mutta siellä on myös nuoria. 40s on 60% ihmisistä, on iso juttu vaikuttaa siltä, ​​että asia on tehtävä muutaman senttimetrin. Syy seniiliplakkien väriaine on vaikutusta ultraviolettisäteet vuoksi vuosien kertymistä. Niin sanotusti, se heikensi tuma solun vaikutuksen alaisena ultraviolettisäteet 5 vuodesta 20 vuotta sitten liiallisesti tuottaa melaniinipigmenttiä on normi. Tämä ei tarkoita, että suora syy, se vanhenee. Vahvat ja ihmiset, joka on ollut vuodesta olin nuori day-to-day työ ja urheilu ultraviolettivalossa, kutsutaan mahdollista heikko henkilö alunperin ultraviolettisäteilyä, joka oli ollut reilun nahaton ihoa. On monia mahdollisuuksia ultraviolettisäteille eli tölkki tahrat ja ikävyys paikoissa kuten takana käsi ja olkapää sekä kasvot. Koska täplät ja ikävyys tullaan kaukana todellisesta iästä nähdään ikääntyminen ja lisääntynyt kasvojen ja vartalon, on suositeltavaa, että joihinkin toimenpiteisiin. Siitä tulee ehkäisy ei välttämättä alttiiksi mahdollisimman paljon ultraviolettisäteilyltä, mutta kun täydellinen poistaminen rikkaiden tuli seniili pigmentti joukkue on vaikeaa. Ihotautien ja Kauneusleikkausten on mahdollista kohtelua kemialliset kuoria tai Lasersäteilytyksen, mutta voi riippuen ihotyyppi jää arpi, on suositeltavaa, että pre-neuvontaa. Halu johtaa pitää valtion vapaa tahrat ja ikävyys mieli joka päivä, olen tulevaisuus valkaisuun.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!