Terveys- ja lisäravinteet

Terveys- ja lisäravinteet

Monet ihmiset näyttävät käyttää täydentää ja luontaistuotteet, se on taustalla siellä ajatellaan määrittää terveyttä. Koska levisi yhä täydentää tuotteita, se näyttää olevan enemmän ihmisiä käyttämään ravintolisiä jäädä ei ole perustiedot. Kun vahingossa miten käyttää Hyvätkään täydentää, ei vain ei ole järkevää juoda lisäravinteet, se voi vaikuttaa haitallisesti terveyteen. Yli käyttöä lisäravinteet, yritetään nostaa riittävän tehokas. On parempi, joka on tiukasti yllään vähintään perustiedot olisi hyvä käytettäessä täydentää ja luontaistuotteet. Lakia, se ei ole sijoitettu niin luontaistuote. Olen geneerinen yhteisnimitys tuotteille, joiden uskotaan palvelemaan hyväksi keholle kuin normaalia ruokaa. Luontaistuote, on olemassa kahdenlaisia ​​luokitellaan karkeasti. Toiminnallinen terveysruoka, on saanut hyväksynnän terveysministeriön, Labour and Welfare. Toinen on ns terveysruoka saman luokittelun yleisiä elintarvikkeita, joita ei ole sertifioitu terveysministeriön, Labour and Welfare. Komponentit ja työ taaksepäin, turvallisuus ei ole tunnustettu julkisesti. Lisäravinteet, ravintolisiä, näyttää olevan tapa kutsutaan, että terveyteen täydentää ja vastaavat. Hyödyntää täydennyksen, käytön sijaan luontaistuotteiden hyväksytty, se sanoo, että on oltava oikea tieto.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!