Tunteita ja todellisuuden, että haluat laihtua

Tunteita ja todellisuuden, että haluat laihtua

Enemmän tai vähemmän, olisin ajatellut useimmat ihmiset naisista haluaa laihtua on paljon kerralla. Aloitti ruokavaliota 3 päivää ja 1 viikko pitäisi olla paljon ihmisiä, jotka päättyi myös, vaikuttaa melko vaikea edes ajatella, että haluan laihtua. Syynä henkilö, joka oli tehnyt paljon vika, Näyttää siltä, ​​että menettäisi halu syödä omia. Yllättäen kehon painoa, tai poistaa ateria, vaikuttaa siltä, ​​että voi olla, että koska se ei voittanut stressiä, joka ei ollut alennettu laitettiin ylös vähäkalorista ruokaa mitäänsanomaton. Itse asiassa ei ole tarvetta ruokavaliota ihmiset myös, näyttää jopa ajatellut, että henkilö haluaa laihtua. Päinvastoin yrittää itse ruokavalioon vakavasti, ruokavalio tuntuu jotkut ihmiset eivät ajattele huolimatta tarpeesta. Ennen ruokavalio on todella vakava edes etäisesti haluat laihtua, jopa ihmiset, joilla ei vielä ole, olemme yllättävän paljon. Jos haluat ajatella laiha, ensin ovatko ne todella tarvitsevat ruokavalion, käyttämällä esimerkiksi lukuarvo BMI, nyt tutkia. BMI kuin painoindeksi, että voidaan laskea pituuden ja painon, edustaa aste lihavuuden. BMI-arvo ei ole luokiteltu lihavia 25 tai enemmän, arvo on aika 22 ja on tarpeen tarkistaa edessä kaikkein epätodennäköisemmin, ja se on meidän ruokavalio tauti, se määritetään lukuarvo, omat se on, että itse asiassa on tarpeen ruokavalion. Kun hän on rasvaa naiset ovat yleensä ajatellaan yleensä, mielestäni on paljon ihmisiä, jotka haluavat aina laiha. Koska tosiasiassa ei ole naisia ​​myös usein tarpeen ruokavalio, ihmiset, jotka haluavat laihtua, nyt tarkistaa kerran numeerinen arvo BMI.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!