Vakio tyypit ja standardi kehon paino

Vakio tyypit ja standardi kehon paino

On ruumiinrakenne ja paino vakiona. Monet ihmiset välittävät niiden paino. Sukupuolesta riippumatta, kehon paino on noussut, ihmiset kärsivät mielessä ja vatsassa on sojottaa ei vähemmän. Kuitenkin, suhde painon ja kehon tyyppi on erilainen henkilöstä toiseen. Olipa standardin mukaisesti paino on laiha, onko heidän on lihava, on yksi tapa myös syrjintään. Mallityyppi kapenee Mielestäni on parempi tyyppi, jotkut äärimmilleen ruokavalion kuluttavat kohtuutonta, koska se Otoso painon, olemme nuoria. Standardin paino ja Vakiomalliston ihminen ilman myös lihavia, sanoo vain välivaiheessa painon ja kehon tyyppi eikä laiha. Standardi paino on myös tausta kuolleisuuteen ja sairastuvuuteen tietyn ajan kuluessa määritetään tietojen perusteella, jotka merkittävästi alentaa. Hyvän terveyden ylläpitämiseksi, se on määritetty näkökulmista painokiloa vahva viettää. Standardi paino on kuin että kehon paino, joka on todennäköisesti eniten ihmisiä noin tilastoja tarvitaan ja terveenä. Kehon rasvaprosentin, korkeus, jokin menetelmä, jolla määritetään standardin kehon painon iän, on myös vakio kehon painoa, joka on määritetty ainoastaan ​​korkeus. On myös vaihteluita laskentamenetelmän standardin kehon painoa. Toisaalta, ei kiinteitä menetelmä läsnäolon määrittämiseksi standardin tyyppiä. Vakiomuotoa ei selkeää riippuu lääketieteen alalla, on tyyppi, joka iän ja sukupuolen mukaan, on taipumusta.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!