Vakio tyyppejä ja liikalihavuus

Vakio tyyppejä ja liikalihavuus

Ihmisiä, jotka välittävät ja haluavat aina pysyttävä standardin painon ja kehon tyyppi on herkkä aste lihavuutta. Laajalti laskentakaava BMI menetelmän, jota käytetään standardina kehon paino, on tullut standardi kehon paino = paino Ö pituus x korkeus. 18.5 Seuraavassa BMI on liian ohut laitoksen tyyppi, sanotaan, että on välttämätöntä vähän rasvaa. Standardi kehon paino, kertoo, että on tilassa, jossa BMI kuuluu 18,5-25. Liikalihavuus on peräisin BMI25, mutta se on jaettu enemmän hienoksi. 25-30 asteen liikalihavuuden 1, 30-25 ja aste liikalihavuuden 2, sen jälkeen jatkaa asteen liikalihavuuden 3, 4 5 kerrallaan. Koska BMI on laskelma vain pituuden ja painon, sinun on kehon rasvaprosentin ohitetaan. Siksi rasvaa paljon ihmisiä näyttää Yayapotchari silmät. Itse asiassa kyseessä oli lihaksen tarkastelevat henkilöt rasvaa ensi silmäyksellä, että sanoa, että lihavuus on yleistä ajatella, että ei ole tarvetta laihtuminen. Jotkut näyttävät ajattelevan tyypin pitäisi malli tyyppi tavoitteita. Mallityyppi ei välttämättä integroitu mukaista standardia. Tyyppi on huomattavasti ohuempi kuin tavallinen paino, on todennäköisesti pidettävä liian laiha. Ja he tietävät oman kehon painoa, mutta on tärkeää yläosassa itsehallinnon, ei jotain, jota voidaan arvioida vain painon. Aina mukaisesti kehon painoa, nyt mittaa koko kehon rasvaprosentin ja kehon. Ylimääräinen onko rasva ei ole liikaa onnea, se on myös tärkeää tarkistaa, mitä ei ole muuttunut on integroitu. Edes tottuneet standardin kehon painoa, se ei ole järkevää on mennyt romahtanut muodossa. Jos teet ruokavalio yrittää pitää lihakset yhdistettynä liikunnan.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA


error: Content is protected !!